P+R Westraven

Locatie van de halte in het Utrechtse sneltram-netwerk

P+R Westraven, eerder bekend als Transferium/Westraven, is een transferium en een van de haltes van de Utrechtse sneltram. Het is gelegen tussen de A12 en de Jutfasebrug over het Amsterdam-Rijnkanaal.

Het transferium heeft met de sneltram een snelle verbinding met het centrum van Utrecht.

Op de halte stoppen zowel sneltramlijn 60 als 61.

Voordat er hier een transferium werd gebouwd heette de halte alleen Westraven. Westraven is de naam van het gebied ten noorden van de zuidelijkste punt van het Kanaleneiland, waar het Amsterdam-Rijnkanaal en het Merwedekanaal elkaar kruisen.

Jaarbeursplein (Utrecht Centraal) · Graadt van Roggenweg · 24 Oktoberplein-Zuid · 5 Mei Plein · Vasco da Gamalaan · Kanaleneiland Zuid · P+R Westraven · Zuilenstein · Batau-Noord · Wijkersloot · Stadscentrum · Merwestein · Fokkesteeg · Wiersdijk · Nieuwegein-Zuid

Jaarbeursplein (Utrecht Centraal) · Graadt van Roggenweg · 24 Oktoberplein-Zuid · 5 Mei Plein · Vasco da Gamalaan · Kanaleneiland Zuid · P+R Westraven · Zuilenstein · Batau-Noord · Wijkersloot · Stadscentrum · St. Antonius Ziekenhuis · Doorslag · Hooghe Waerd · Clinckhoeff · Eiteren · Achterveld · Binnenstad · IJsselstein-Zuid